Fazla bayrak asmışlar..!

Fazla bayrak asmışlar..! Fazla bayrak asmışlar..!
A- A+
Reklam

Cumhur İttifakı olarak 2019 Yerel Seçimlerinden bu yana birlikte hareket eden AK Parti ve MHP’nin Bolu Teşkilatları arasına 3-5 bayrak, 3-5 resim girdi.

AK Parti Merkez İlçe Seçim İşleri Başkanı Av. Efe Okan Karacan tarafından Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına yapılan şikayette; “Bolu Adalet Sarayı karşı refüj alanı, Kılıçarslan Mahallesi, Yaşamkent Mahallesi, Umutkent Mahallesi, Alpağut Mahallesi, Alpağutbey Mahallesi”ne fazla afiş ve bayrak asıldığını tespit ettikleri ve bunların kaldırılması istendi.

Seçim Kurulu da AK Parti tarafından yapılan şikayeti inceleyerek, bahse konu bölgelerde fazla afiş ve bayrak asıldığına karar verdi. Belirtilen bölgelerdeki fazla bayrak ve afişlerin 8 Mart Cuma günü saat 23.59’a kadar kaldırılmasına karar veren Merkez İlçe Seçim Kurulu, bunu da MHP Bolu Merkez İlçe Başkanlığına bildirdi.

AK Parti’nin şikayeti sonrası Seçim Kurulu tarafından verilen karar sonrası harekete geçen MHP Teşkilatları da belirtilen bölgedeki afiş ve bayrakların bir kısmını kaldırdılar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler